Нови светски поредак подстрекује безготовинску агенду у Индији и широм света

Безготовинска агенда предузела је велики корак напред у последњих 2 месеца широм света, углавном због индијског премијера Нарендре Модија. Моди је предузео храбар, омражен и презрен корак забране располагања 2 најдоминантније новчанице у Индији (од 500 и 1000 рупија, у појединачној вредности од око $ 7.50 и $ 15 америчких долара). Ово је избрисало око 80% од вредности циркулишућих готовина у широкој употреби у многим трговинским сегментима друштва. Његов разлог је био да се смањи циркулација црног новца (сиве економије) који циркулише у Индији на који се не плаћа порез. Међутим, из шире перспективе целог света, завера новог светског поредтка (НWО), претваране читаве светске економије на само дигиталне трансакције није само због извођења више пореских прихода од потчињене популације; ради се о знању и моћи. Ради се о надзору огромних пропорција. Безготовинска агенда је обезбеђење капацитета да се буквално прати свака финансијска трансакција која се одвија на планети.

Резултат слика за digitalna agenda

Сасвим очекивано, нова готовинска забрана повређује многе сиромашне Индијце који, или немају рачун у банци, или који га ретко користе. Исто тако не изненађује идеја да забрану није настала од Модија. Истина је да се Индија користи као најновије заморче које подстиче безготовинску агенду новог светског поретка, а посебно америчка Невладина организација (НВО) је имала значајну улогу у овом увођењу.

 

Америчка невладина организација УСАИД стоји иза забране готовине у Индији

У случају Индије, постоје јасни знаци да је забрана готовине планирана унапред од стране злонамерне америчке НВО УСАИД (оркестрирали у крвавом украјинском пучу на Мајдану  2014 године). Дајем највеће признање Норберту Харингу, аутору недавно објављеног чланка “Добро чувана тајна: Вашингтон стоји иза индијског бруталног експеримента укидања највише коришћених новчаница”, који говори о томе како је УСАИД активно ковао заверу са индијским Министарством финансија да подстрекују безготовинску агенду. Он пише: “УСАИД је најавила оснивање   “Катализатора: Партнерство које укључује безготовинско плаћање “, са циљем да се врши квантни скок у безготовинског плаћању у Индији. Саопштење за штампу од 14. октобра, каже да Катализатор “означава следећу фазу партнерства између УСАИД-а и Министарства финансија да се олакша универзално финансијско обухватање”. Ово саопштење се не појављује на листи саопштења на сајту УСАИД (више?). Чак ни филтриране изјаве са речју “Индија” не доводе до тога. Да бисте га пронашли, изгледа да треба да знате да постоји, или да налетите на њега приликом претраживања мреже. Заиста, ова и друге изјаве, које су изгледале прилично досадне пре, постале су много интересантније и обелодањујуће након 8. новембра ”
Резултат слика за digital money
Дакле, поврх активног подстрекивања Индије у безготовинску агенду, изгледа да УСАИД такође покрива своје трагове и покушава да то сакрије.

Катализатор је катализатор …

Дакле, у основи Нови Светски Поредак, преко Владе САД и УСАИД-а, одлучио је да ће Индија бити следећа земља у којој би спровели безготовинску агенду, тако да су поставили ову нову организацију Катализатор како би се прикрили не-индијски интереси иза ове шеме. Харинг указује на велике играче Новог светског поретка иза Катализатора:

“Ко су институције иза овог одлучујућег напада на готовински новац? Након представљања извештаја ‘Након новца’, УСАИД-а је изјавио: “Преко 35 кључних индијских, америчких и међународних организација су се удружили са Министарством финансија и УСАИД-ом у овој иницијативи”. На сајту catalist.org се види да су они углавном снадбевачи ИТ-а и плаћања услуга који желе да зараде новац од дигиталних плаћања или повезаних генерација података о корисницима. Многи од њих су ветерани нечега, што високи функционер немачке Бундесбанке назива “ратом заинтересованих финансијских институција на готовину” … Они укључују Беттер Тхан Цасх савез (Боље од готовине), Гатес Фоундатион (Мицрософт) (Гејтц фондацију), Омидиар Мрежу (еБаи), Дел Фондацију Мастерцард Виса, Метлајф Фондацију. ”

Харинг такође указује на неке друге кључне људе и групе иза рата против готовог новца у Индији:

“Рагхурам Рајан на челу Ресерве Банк-е Индије од септембра 2013. до септембра 2016 године … је био, а сада је поново, професор економије на Универзитету у Чикагу. Од 2003. до 2006 године био је главни економиста Међународног монетарног фонда (ММФ) у Вашингтону. (Ово је ЦВ-ставка коју дели са још једним важним ратником против готовине, Кеном Рогофом.) Он је члан Групе Тридесет, организације која је прилично у сенци, где високо рангирани представници великих светских комерцијало-финансијских институција деле своја мишљења и планове са председницима најважнијих централних банака, иза затворених врата и без записника. Постаје све јасније да је Група Тридесет један од главних координационих центара светског рата против готовине. Њено чланство укључује и друге кључне ратнике као што Рогоф, Лари Самерс и други. ”

Мудри читаоци ће видети да је позната тема овде поново искрснула. У мом недавном чланку ‘Међународна мрежа провере чињеница: Ново светско Министарство истине?, говорио сам о томе како Бил Гејтс (Гатес Фоундатион), искрсава наизглед свуда у програмима Новог светског поретка као што су цензура, вакцине, ГМО, Језгра заједничког образовање, трансхуманизам, еугеника, депопулација, а сада је на дневном реду и безготовинска агенда. Пјер Омидиар (Омидиар мрежа) је такође био поменут у истом чланку као један од финансијера нове организације ИФЦН која је спремна да постане нека врста Министарства истине. ММФ је алат Ротшилда и претеча Светске Банке Новог светског поретка. Лари Самерс је био један од момака под Обамом који је надгледао “спашавање”, “подстицаје” или “пљачке под светлом дана” америчког народа који су се десили 2009 године – али је он очигледно много више био забринут шта ће Голдман Сакс мислити. Група Тридесетак је труст мозгова међународних банкара које финансира – погодите ко – Фондација Рокфелер.

Где год да погледате у свету завере, то су исти играчи, исте теме и исти програм (преко многих њихових аспеката) за тоталну доминацију.

Венецуела, Шведска, Аустралија, Грчка – Сви се удружују у безготовинску агенду
Резултат слика за digital money
Није то само Индија. Безготовинска агенда се подстрекује широм света. Недавно је председник Мадуро из Венецуеле најавио да ће забранити новчаницу од 100 боливара, која највише доминира у Венецуели. Изговор је у суштини исти сваки пут: да наводно зауставе криминал и да отежају криминалцима који се баве само новцем. Мадуро је рекао:

“Дошло је до превара и кријумчарења једне стотине рачуна на граници са Колумбијом, покушали смо да се на дипломатски начин  бавимо овим проблемом са владом Колумбије; постоје огромне мафије. ”

Међутим, како Џеф Бервик (Долар Виџилент) истиче, то је лажни аргумент. Не постоји права корелација између високе стопе криминала и високих демонизација новчаница у оптицају:

“Проблем је у томе што се уклањањем новчаница не борите против криминала. Најмање једна недавна студија показује да земље са највећом новчаном деноминацијом заправо имају најнижу стопу криминала. Узмимо за пример земљу као што је Јапан који је хваљен због своје ниске стопе криминала и има новчаницу од 10.000 јена чија је вредности већ око $ 85.

Швајцарска је први пример супротног краја спектра, јер не само да има новчаницу од 1.000 швајцарских франка, укупне вредности од око $ 1,000 и једну од најнижих стопа криминала у свету, али за разлику од Венецуеле, где је забрањено оружје а насиље цвета, 1 од 2 Швајцараца поседују оружје. ”

 

У међувремену, Шведска је потпуно ускочила у брод безготовинске агенде. Нордијски народ је на добром путу да постане прво потпуно безготовинско друштво, како наводи Гардијан:

“Према централној банци Риксбанк, готовинске трансакције чине једва 2% од вредности свих плаћања у Шведској прошле године – цифра коју неки виде како пада на 0,5% до 2020 године. У продавницама, новац се сада користи за једва 20% трансакција, за половину мање него пре пет година, а далеко испод светског просека од 75%.

И задивљујуће, око 900 од 1.600 експозитура у Шведској више не држи готовину нити примају новчане депозите – и многи, нарочито у руралним подручјима, више немају банкомате. Циркулација шведске круне је пала са око 106 милијарди у 2009 години на 80 милијарди прошле године. ”

Аустралија се такође придружила овој безготовинској паради  недавном, бесрамном пропагандом. У видео запису, један наводно супер, необријани лик, баца статистичке податке на вас и покушава да вас убеди да вам више није потребна новчаница од $ 100. Извештај X22 је такође управо пријавио да Грчка покреће меку готовинску забрану. Они придикују да трошите 10% ваших трошкова у дигиталној валути! Дакле, влада вам каже у ком формату морате потрошити свој новац – и Грци су кажњена ако не троше на овај начин. Сјајан потез! Тиранија је тако очигледна.

2017 је година када ће се рат против готовине убрзати

Не морате да будете пророк па да видите да се рат против готовине интензивира и убрзава широм света. То је кључни део агенде Новог светског поретка, јер уклања неке од последњих остатака приватности и анонимности које још увек имамо у данашњем свету. Без могућности да слободно вршимо трансакције готовине анонимно, наша слобода је у великој мери ограничена, јер толико наших живота врти се око коришћења новца: потрошачке навике, приходи, расходи, износ плаћеног пореза, итд. Знати нечију потпуну финансијску историју и тренутну позицију, значи имати велику моћ над њима.

Чини се да манпулатори Новог светског поретка покушавају да учврсте безготовинску агенду пре него што свет постане много више будан, свестан и освешћен. Хоће ли успети? Само ће време показати, али још увек има времена да се заустави овај план у корену ако ширимо довољно свести о томе.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s