Колико нас кошта Вучић у Давосу?! (2)

Према извештају прес службе, председник Владе Републике Србије Александар Вучић се данас састао  са шефицом за односе са Европом и Азијом Светског економског форума, Мартином Ларкин,  са којом је разговарао о наставку сарадње Владе Србије и светског економског форума Давос.

15974866_1308507342525355_2158412100991655985_o

Према извештају, премијер Вучић је изразио спремност да Србија активно допринесе раду Форума, како на нивоу учешћа на састанцима у Давосу, тако и учешћем наших представника на великим регионалним скуповима у организацији Форума. Он је исказао интересовање за сарадњу са Форумом у области дигитализације у партнерству са Владом Швајцарске, са којом Форум већ сарађује на овом плану, стратешку заинтересованост и што већу видљивост Србије на економском пољу због већег привлачења страних инвеститора.

Премијер Вучић је истакао да је Влада Србије веома заинтересована да један од регионалних скупова Форума буде одржан у Београду, на тему подстицања предузетништва.

Оно што прес служба није обавестила грађане Србије је колико ће нас коштати ова премијерова ПР авантура.

Верујемо да је ово од веома високог интересовања за грађане Републике Србије, јер је просечна цена  улазнице за  ЈЕДНУ ОСОБУ за улазак на Форум у Давосу за 2016. коштала 28,911€ или  (22,000£ или 31,473$). Док се учешће на панелима и самосталним конференцијама вишеструко наплаћује!

 

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s