ВИКИЛИКС ЈЕ УПРАВО ОБЈАВИО ЦЕО СПИСАК ИМЕНА ДОНАТОРА ИСИС-а

Барак Хусеин Обама и Хилари Клинтон су оснивачи ИСИС-а. Доказали смо кроз и-мејлове и документа који су процурили из Викиликса, али либерални медији и даље одбијају да извештавају о томе.

На крају крајева, они су и даље више фокусирани на оно што је Трамп рекао пре једанаест година, него шта је Хилари заправо урадила.

Због храбрих патриота, као што је Џулијан Асанж, добили смо више доказа да је Хилари Клинтон више повезана са ИСИС-ом, него што смо то првобитно веровали.

Један и-мејл је процурио између Клинтонове и Џона Подесте који указује да: “Западне обавештајне службе, америчке обавештајне службе и извори у региону” треба да оптуже Катар и Саудијску Арабију за “пружање тајне финансијске и логистичке подршке ИСИЛ [или ИСИС] и других радикалних сунитских група у региону.”Asanž.jpgНаводећи потребу да се “користе наша дипломатска и традиционалнија обавештајна средства”, рекла је Хилари Подести у расправи о томе колико су текуćа дешавања на Блиском Истоку била “важна за САД из разлога који се често разликују од земље до земље.”

Чудно је то да Клинтонова сматра да Саудијска Арабија и Катар помажу финансирање ИСИС-а, када Хиларине највеће донације долазе баш из те две земље.
Њу финансирају државе које финансирају ИСИС. Случајност?

У другој преписци из 2012 године, директор за спољну политику у Клинтоновој фондацији, Амитаб Десаи, уговорио је састанак са Билом Клинтоном, у трајању од пет минута, у замену за “рођендански чек” у вредности од $ 1,000,000.”

И-мејл додаје да ће једна мала, али богата држава, која заузима катарско полуострво “подржати предлоге [Клинтонове фондације] за улагања у Хаити – посебно у образовању и здравству.” Десаи је додао да, иако је Катар већ “доделио већину својих 20 милиона $ … [ради су] да размотре пројекте које ми предлажемо. ”

Сада видимо још два примера како се Клинтонова корумпира и који се преплиćу са земљама које финансирају ИСИС.

За оне који не виде где су тачке повезивања, хајде да поједноставимо како то све то функционисало за Хиллари.

Хилари, као државна секретарка, прода терористичким нацијама велику количину оружја, тек након што оне дају велику донацију њеној “фондацији”. То оружје, које обезбеђују Хилари и њен Стејт дипартмент, се затим филтрира из Саудијске Арабије, Катара, Либије и тако даље, да створи, снабдева и јача терористичке групе.

Тачно тако је ИСИС направљен. Али, уместо да их одувају ваздушним нападима, Хилари и Обама су одлучили да пусте ИСИС на миру. Зашто? Јер то што је ИСИС на Блиском Истоку, омогуćава машинерији Обама / Клинтон да зарачују милионе личног профита из тих земаља у поновљеном циклусу продаје оружја.
Они бирају личну корист уместо елиминације терористичке групе. Допустите сада да мало дођете себи! Због чега другог још нису ухапсили Хиллари за све ове злочине? ФБИ би вас ухапсио за трен ока ако бисте сада отишли на Фејсбук и хвалили Алаха и ИСИС.

Ово, такође, много говори и зашто се толико труде да ућуткају Џулијана Асанжа.

Медији ћуте на све ово. Ово би било месецима загипсирано на свим вестима, када би председник Трамп био пријављен за то.

Неуки политичари нису проблем. Проблем је што неуки људи стално гласају за њих на сваким изборима. Ово је тачан разлог због којег нам очајнички треба промена у овој земљи, а почиње са Доналдом Трампом.

Људи попут Џулијан Асанжа су дали своје животе да би разоткрили корупцију у власти и омогућавање да Хилари Клинтон освоји ове изборе, чини све његове жртве бесмисленим.

Он нам је пружио прилику да се побунимо против наше тиранске власти. Шансе као што је ова, не појављују се често, а ако не искористимо прилику, трпећемо још четири године потискивања од стране наших корумпираних лидера.

Гласајте за Трампа, тако да можемо да спасимо Америку, а он може да опрости Џулијану Асанжу.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s