Амерички ЦДЦ (центар за превенцију болести) свесно лагао о живи у вакцининама: Доказ испливао

Коначно излази на светло дана и чињеница је изречена: Вакцине дате одојчади садржале су прекомерну количину етилживе у облику тиомерсала; У ЦДЦ су знали за то и конспирисали су како би прећутали разорну реалност штетности живе од здравствених потрошача и јавних здравствених служби. Прави злочин против човечности и ништа мање од Савезне агенције против злостављања деце!

Захваљујући неустрашивом раду заступника о безбедности вакцина, Роберту Ф. Кенедију млађем, и његовој списатељској партнерки, Лин Редвуд, високо квалификованој болничарки, сазнајемо.

Роберт Ф. Кенеди млађи

 

ФДА-ов центар за биолошку евалуацију и истраживање (ЦБЕР) био је одговоран за још већу укупну изложеност живи из вакцина за новорођенчад, једноставан обрачун који, невероватно, али истинито, никада није извршен од стране било ФДА или ЦДЦ. Када је агенција коначно извела тај основни прорачун, регулатори су схватили да су шестомесечне бебе, које су, према препоруци ЦДЦ-а о распореду давања вакцина, добиљале вакцине које садрже тиомерсал, примиле, запањујућих, 187,5 микрограма живе.

Ови прорачуни су направљени још крајем 1990-их и званичници ЦДЦ-а су, од тада па до данас, покривали научним концензусом своје вуду вакцине! Те радње би требало судски гонити као злочине против човечности, укључујући и претерано злостављање деце од стране Владине агенције, а ЦДЦ би требало реновирати изнутра; преструктурирати и “хируршки” одвојити од фармако индустрије.

ЦДЦ-ово испирање мозга целокупне медицинске струке, међународних здравствених организација и медија у вези са преварама о “сигурности” вакцина, није ништа друго него кривично дело, које мора бити истражено на свим нивоима: локалним школским окрузима, здравственим државним службама, националним судовима глобално гледано, као и Светској здравственој организацији, “говорнику” ЦДЦ-ових варања и лажних истраживања и препорука о здрављу. Ништа друго не пада на ум осим како ЦДЦ увек износи злогласно истраживање оптуженог Пола Торсена, да вакцине не изазивају аутизам!

Како жива утиче на људско тело? На мозак и централни нервни систем!

Графикон приказује моделе живе у крви и ткивима, које је формулисао др. Бари Румак, консултант који је понудио “токсиколошку и фармаколошку евалуацију лекова, биолошких и потенцијално токсичних или опасних средстава за Владу и индустрију.

Према чланку Кенедија и Редвудове.

Није било никаквог смисла у периоду од рођења до око 16 – 18 месеци старости да су деца била испод ЕПА стандарда за дозвољено излагање живи. У ствари, судећи по моделима, оптерећујући нивои живе у крви и телу, давани деци у шест месеци старости су на шокантно високом нивоу од 120ng / l Да би се ово ставило у перспективу, ЦДЦ класификује тровање живом када је ниво живе у крви већи од 10 ng / l.

mercury-metal-vaccine-shot-syringe-350x220

Најнечувенији аспект прикривање је оно што се догодило у ЦДЦ, како је наведено:

ФДА је доделио педијатра са мало знања о токсикологији да надгледа јавно извештавање. Када је др. Лесли Бол упитана зашто је пријавила нивое изложености живи на овај обмањујући начин, она је одговорила: “То је оно што ми је речено да урадим.”

Чланак Кенедија и Вествудове, који препоручујем да прочитате у потпуности, завршава се на следећи начин:

Игноришући мудри савет Рут Етзел (из америчког пољопривредног одељења), ЦДЦ је изабрао да сакрије своју катастрофалну грешку и дуплира вакцине живе. Настављајући да дозвољавају да се тиомерсал користи у вакцинама, ЦДЦ изазива штету америчким трудницама, њиховим бебама у развоју и до 100 милиона деце широм планете. Сада имамо и доказ да наши регулатори знају тачно шта раде.

Председник Трамп је задужио Роберта Кенедија млађег да предводи истражну комисију у вези са вакцинама. Ево мојих забринутости:

1. Роберта Кенедија млађег ће задесити иста судбина као и његовог оца и стрица и убиће га. Њима иде у корист да учине све да би заштитили своју територију и спровели своје планове.

2. Фармако индустрији ће бити дозвољено да утиче на ток истраге. Фармако индустрију треба држати пострани док независни научници обављају све процене.

3. Конгрес не сме да се оглуши о ономе шта се буде открило, јер Конгрес вероватно има више одговорности од било кога давањем произвођачима вакцине оно што се испоставило да је “карта спаса од затвора” када је у Конгресу изгласан закон о вакцинама 1986 године. Тај закон мора буди замењен праведним законом, јер судски господари вакцина веома лоше обављају свој посао спровођења праве намере закона.

4. Закон о вакцинама у САД мора да се промени у циљу подстицања права потрошача да туже произвођаче вакцина појединачно и колективно за: промовисање лажне науке о вакцинама;одговорности због катастрофе производа; злостављање деце; и злочине против човечности.

5. Фармако индустрији и њеним лобистима по закону мора бити забрањено лобирање Конгреса и федералних агенција.

6. Труднице не треба да имају обавезу да примају вакцине.
Ништа мање од горе поменутог не може чак ни да почне да исправља неке од ужаса који су учињени на неколико генерација деце широм света. Калифорнија треба да се стиди себе и свог нацрта закона СБ277 о обавезном вакцинисању деце основног и средњешколског узраста! Ричарду Пену би требало да се одузме дозвола и да му се не дозволи да ради.
У сваком случају, желео бих да Роберт Кенеди млађи врло озбиљно погледа и микроталасно зрачење ЕМФс / РФс, као и штетност по здравље које проузрокује талас не-топлотног зрачења. Ја предвидвиђам да су они, заједно са Г5 на небу, гори од пандемије аутизма коју имамо код наше деце: једно дете у 10.000-15.000 1970-их; једно дете у 68 у Америци.

Видели смо демонстрације за женска права након Трампове инаугурације. Па, зар није време да се организујемо у вези са тиме да су права фетуса, новорођенчади, одојчади и мале деце подвргнута очигледно правним и одобреним хемијским злостављањем деце које их чини најболеснијом демографском статистиком свих времена за децу у погледу хроничних болести?

Хронична стања сада утичу на 15 одсто до 18 одсто деце и тинејџера, а чак и те процене можда нису у потпуности одговорне за гојазност и јад менталног здравља, рекао је тим са Харварда.

Заштитимо будућност човечанства, нашу децу!

Извор:http://www.dcclothesline.com/2017/01/27/cdc-knowingly-lied-about-mercury-in-vaccines-proof-has-surfaced/

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s